Over onsNieuwsMogelijkhedenHet AssortimentBrochureContact

Mogelijkheden

Wie een feestje of receptie organiseert, wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Als gastheer of gastvrouw hoop je immers altijd op een ultiem geslaagde dag.
Met Moorees Catering hoeft u daar niet op te hopen, u kunt er op rekenen! We nemen het culinaire gedeelte voor onze rekening en kunnen desgewenst ook zorgen voor een feestelijke aankleding van de buffettafels en/of (bedienend) personeel.
Hieronder enkele catering mogelijkheden:

Particuliere catering:
Moorees Catering heeft als cateringservice een ruime ervaring met het verzorgen van particuliere feesten ,communiefeesten  en recepties.
Dat is een geruststellende gedachte, want als je bijvoorbeeld gaat trouwen heb je al genoeg aan je hoofd!  Of het nu gaat om jullie bruiloft en receptie, housewarming party, tuinfeest of verjaardags-/huisfeest. Met de catering service Moorees Catering wordt het zeker genieten!
En de afwas doen voor u hoort ook tot de mogelijkheden!

Zakelijke catering:
Een zakelijk feest moet niet alleen sfeervol zijn, u wilt natuurlijk ook een uitstekende indruk achterlaten. Als Catering Service heeft Moorees Catering een ruime ervaring op dit gebied.
U kunt onze catering service inschakelen voor uw openingsreceptie , jubileumreceptie of bedrijfsfeest .
Er zijn ruime mogelijkheden.

Moorees Catering | Acaciastraat 25 | 6031 XW | Nederweert | M: 0629461280 | E: info@moorees-catering.nl